aprecieri virtuale

“vad din ce in ce mai putine statusuri postate de prieteni si din ce in ce mai multe postate de pagini/branduri. cred ca ne vom relua intalnirile fata in fata…in curand.” am scris azi pe FB si am primit muulte aprecieri :)

cred ca ne departam de o bucurie reala, fundamentala a fiintei noastre: respectiv de a fi impreuna; cu familie, prieteni, cunostinte noi, artisti, evenimente pe care sa le traim alaturi de artistii de pe scena. ne-am auto-izolat, in orase mai ales, in virtualul comod, la indemana. ne curg sentimentele pe cablurile de internet: like, love, iconuri cu inimi, figuri, expresii…si mai putin ne vedem, ne asteptam din cauza traficului, ne folosim empatia si ne privim. nicicand nu am simtit asta mai puternic decat in acest final de an 2012. pare ca este dificil sa mergem spre o intalnire sambata dimineata la cafea si foarte usor sa ne log in pe o retea unde presaram emotii virtuale inspre vesnicele active pagini de brand. ma intreb adesea daca voi ajunge sa traiesc vremurile imaginate prin colectia SF a anilor 1955-1974..
ps: ce frumoase amintiri am descoperit in aceste mici reviste cu povesti stiintifico fantastice.

2 Responses to “aprecieri virtuale”


  1. 1 Adela

    Pai, draga mea pufica, daca viata ni se schimba? Ce sa-i faci? Uite, ne gasim amandoua in cate un cuplu “demanding”.
    Si, ca sa te cert: poti sa dai si tu un semn, ceva. Ca “jumatatea” pe care o am eu de 9 + 6 luni, desi e semnificativ mai mica decat jumatatea ta, e mai pretentioasa si ii pot cere voie mai rar… :P. Pentru moment! :) Pup!

  2. 2 pufica

    :)) cuplul tau are prioritate! am vazut pozele recente!! incredibil ce mare a crescut :) ps: recunosc nu prea gasesc vreme de prieteni si regret asta din ce in ce mai mult.

Leave a Reply