calendarul

cel de aici din blog este sarac, dar nu si cel din viata mea, care s-a supra-aglomerat pana la prea-plin. simt cum zilele zboara cu viteza nebuna, noptile sunt fragmentate si pline de zgomot, dragoste si iarasi zgomot. incerc sa nu ma plang si reusesc doar sa ma enervez asa ca metoda cu eroare trebuie sa fie schimbata. cateodata citesc articole pe net, nu reusesc sa termin cartea aia “facebook”.. si rasfoiesc cateva carti de specialitate…sunt luni bune de cand nu savurez carti doar de placere…asa ca va rog frumos sa-mi scrieti titluri ca sa le asez intr-o lista a dorintelor.
ma intorc la calendar: intre ianuarie si august am invartit zilele si noptile pe toate partile: clar…nu e pentru oricine experienta asta si ma simt fericita, depasita de evenimente, coplesita de emotii.

armonia e un vis ce a zburat departe. nu o mai caut..lasa…se va intoarce ea cand va simti ca e momentul - pana atunci: haos!

zilele nu mai sunt lucratoare si weekend - ele au devenit doar ore cu lumina naturala…fata de orele fara lumina naturala cand zgomotul sau/si linistea imi rotesc motoarele pe toate partile.

frumos asa aglomerat..niciun antrenament vreodata nu ar fi ajutat sa fie altfel :)

1 Response to “calendarul”


  1. 1 pufica

    multumesc..am deschis lista :)

Leave a Reply