la medici merge 25% in “plic”

am vazut cum s-a infoiat “lumea medicala” pe Guvern/Parlament si a cerut marire de salarii, schimbarea sistemului, etc toate cerintele mult discutate in emisiunile TV si presa on line. apoi Prim Ministrul a iesit si a zis: 25% la toti. ce sa mai..drama la Min Finantelor, declaratii si ce credeti: au gasit niste bani pe-acolo pt mariri.
cum este posibil ca numai la presiune sa functioneze aceasta gasca de baieti si fete??!?! (care si-au votat in iunie, cu nerusinare crunta, salarii triplate pentru ei si tot personalul suport si pensii speciale pentru ei)
cat de trist este ca medicii care amenintau cu greva au tacut la fel de repede ca dupa o anestezie?!?!?!? acesta a fost pretul???? au pus cei 25% in “plic”???????????!!!!! sunt foarte dezamagita si imi dau seama ca  nu avem sanse reale de schimbare in urmatorii 10 ani.
sistemul de stat este la fel de mizerabil, infect, darmator de demnitate, de un cinism crunt - un sistem de care ma tem atata de mult incat refuz sa ma ocup de preventie si prefer urgentele - doar, doar ajung sa interactionez rar cu ei.
mai mult, la privat, din ce in ce mai des vad cum personalul uita ca au clienti care platesc muult de tot pt consultatii si reiau comportamenele extreme pe care le intalnim in mod curent “la stat”.
nu exista niciun motiv care sa justifice cruzimea experientelor multor asigurati din Romania - v-as cere sa scrieti in comentarii ce-ati patit, dar ar insemna sa ne petrecem ani buni in discutii care nu ne ajuta cu nimica.

as mai spune ceva in final:
1. am vazut ca alte sindicate se ridica la scandal - sunt curioasa cand se anunta ca nu mai sunt bani la buget..si mi-e mila de profesori pentru ca nu reusesc sa se ridice si sa ramana fermi cu toate nemultumirile pe care le-au acumulat in ultimii ani.
2. mamele au inca plafoane in concediul de crestere a copilului - nu pot beneficia de drepturile lor pentru ca cineva, undeva a zis: max 3400 lei/luna pentru optiunea de 1 an sau 1200lei / luna  - pt cea de 2 ani - RUSINE Guvernului/Parlamentului pentru acest abuz!
3. poate ar trebui sa plecam si noi din tara…sa vedem cine le plateste pensiile speciale.

0 Responses to “la medici merge 25% in “plic””


  1. No Comments

Leave a Reply